Hővisszanyerők

ITHO hővisszanyerő szellőztető rendszer - Egészségesebb élet

Az új építésű lakások, épületek jól szigeteltek, tökéletesen záródó ablakokkal, így hővesztesége minimális. Ahhoz, hogy az ilyen épületekben megfelelő komfortérzet alakuljon ki, ahhoz friss levegőre, és a keletkezett pára eltűntetésére van szükség. Ha az ablakot kinyitjuk, és így szellőztetünk télen igen nagy lesz a hőveszteségünk, nem beszélve a beszűrődő zajokról, illetve a bejövő porról. Ezáltal a jól szigetelt ház el is vesztette az előnyeit. Ezért szükséges manapság az úgynevezett „passzív házak”-nál a megfelelő szellőztetés, páraelszívás. Ennek a problémának a megoldására fejlesztették ki a hővisszanyerő szellőztető rendszereket.

Az ITHO szellőztető rendszer rendkívüli, több mint 90%-os hővisszanyerő hatásfoka biztosítja Önt arról, hogy a lakás hővesztesége télen is minimális marad. Emellett elvezeti a keletkezett párát, a kellemetlen szagokat, és friss, egészséges szűrt levegőt biztosít a lakásban. Az allergia tüneteinek csökkentésére kérhető pollenszűrővel is.

 

HRU ECO 4

A HRU ECO 4 készülék célja a lakások optimális szellőztetése minimális energiaveszteséggel.
A szellőztető rendszer megfelelő alkalmazásával létrehozhat egy optimális, egészséges és kényelmes légkört otthonában, minimális energiafelhasználással.
Véd a penészképződés ellen, illetve védi az épületszerkezetet a szellőzéssel összefüggő nedvesedési károk ellen. A nedves levegőt, a konyhaszagot és a dohányfüstöt kicseréli friss levegőre.
Megfelel a passzív ház építési szabványainak (kötelező energiatanúsítvány)

bővebben

ADVANCE

Az ITHO Advance hővisszanyerő készülék kisebb lakások, házak (max. 115m2 és 5 párás helyiség) szellőztetésére alkalmas.
A szűrők tisztításán kívül nem igényel különösebb karbantartást. A szűrők - az éves karbantartáshoz - előlap leszerelése nélkül elérhetőek.
A hővisszanyerő készülék akár a hátán állva, vagy a falra rögzítve is beépíthető. Így az Advance egyszerű, mégis erőteljes választás ott, ahol a hely-, és a költségvetés szűkösek.

bővebben


H-technika Kft. - ITHO hővisszanyerő szellőztetés
Minden jog fenntartva!
8000 Székesfehérvár, Budai út 151.
Tel: 06-22/509-690, 06-30/650-1890


Honlapkészítés: LIW intermedia